Geen administratiekosten bij geldboetes


De overheid mag bij geldboetes geen administratiekosten in rekening brengen. Dat blijkt uit een uitspraak van de kantonrechter in Amsterdam van afgelopen week.

6 euro administratiekosten

Omdat de justitie stelselmatig burgers heeft misleid kunnen ze betaald geld mogelijk nog steeds terugvorderen.
Dat blijkt uit een vonnis dat professor Bernd van der Meulen voor de rechtbank Amsterdam heeft gewonnen. Hij kreeg een bekeuring van 99 euro die hij keurig betaalde. Hij weigerde echter om de 6 euro administratiekosten te betalen.

Administratiekosten kan verwerkt worden in boete

De rechter stelt in het vonnis dat een verkeersboete is bedoeld om de verkeersdeelnemer te prikkelen niet in herhaling te vervallen. Een boete is geen vorm van belasting voor bepaalde gedragingen om bij te dragen aan de financiering van algemene overheidstaken. De overheid is wel vrij om de boete zo hoog te maken dat de daarmee gepaard gaande administratiekosten gedekt worden.

Ja, ik wil graag informatie!https://www.caviarbase.com http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags replica handbags hermes replica replica bags replica handbags replica hermes https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://nwaedd.org replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys http://www.kahnawake.com canada goose outlet hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags