Geen administratiekosten bij geldboetes


De overheid mag bij geldboetes geen administratiekosten in rekening brengen. Dat blijkt uit een uitspraak van de kantonrechter in Amsterdam van afgelopen week.

6 euro administratiekosten

Omdat de justitie stelselmatig burgers heeft misleid kunnen ze betaald geld mogelijk nog steeds terugvorderen.
Dat blijkt uit een vonnis dat professor Bernd van der Meulen voor de rechtbank Amsterdam heeft gewonnen. Hij kreeg een bekeuring van 99 euro die hij keurig betaalde. Hij weigerde echter om de 6 euro administratiekosten te betalen.

Administratiekosten kan verwerkt worden in boete

De rechter stelt in het vonnis dat een verkeersboete is bedoeld om de verkeersdeelnemer te prikkelen niet in herhaling te vervallen. Een boete is geen vorm van belasting voor bepaalde gedragingen om bij te dragen aan de financiering van algemene overheidstaken. De overheid is wel vrij om de boete zo hoog te maken dat de daarmee gepaard gaande administratiekosten gedekt worden.

Ja, ik wil graag informatie!https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/gucci-replica-2023-top-websites-to-buy-gucci-high-quality-bags-news-319714 gucci replica gucci replica bags Replica Gucci bags replica bags replica bags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/best-dior-replica-bags-for-sale-aaa-quality-fake-christian-dior-news-323472 Dior Replica Bags Dior Replica Replica Bags Fake Christian Dior Christian Dior Fake Best Replica Bags Quality Replica Bags Replica Designer Bags Luxury Replica Handbags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/replica-designer-bags-top-luxury-replica-handbags-stores-for-sale replica bags Replica Handbags< Best replica bags Designer replica handbags https://medium.com/@weikkokvmwoem/buy-now-best-replica-hermes-birkin-bags-13c3d16610b9 https://medium.com/@bertiebuffum/seeking-replica-luxury-bags-but-at-an-affordable-price-point-a7d43ca26822 https://sites.google.com/view/dolabuyru/ Replica Designer Bags